Spolupráce s gastronomií

Na Slovensku dodáváme do několika restaurací v Nitře čerstvé houby, kde pracují s prémiovými produkty a sezónními surovinami. Pravidelně chodíme na různé trhy, kde oslovujeme i obyčejné lidi a těšíme se velkému zájmu o čerstvé houby i výrobky z nich.

Dodáváme houby do krásné restaurace s nadčasovou gastronomií Sýpka u Ludvíka.

Dále v městském parku do restaurace Starý Biskupský hostinec, do restaurace Songe v Zámeli Oponice a do Zámečku Esterházy v Galantě.

Těšíme se i spolupráci se šéfkuchařem Pali Sekerkem v jeho gastroprojektu a Romanem Borovským v restauraci Semilion.

Spolupracujeme také s restauracemi s asijskou kuchyní - Tatami, Koisushi a Satori Fusion.

Pravidelné dodávky hub posíláme i do veganského bistra Bystrožrút a do restaurace Světluška.

V Praze spolupracujeme s nově otevřenou restaurací Symbols, kde dodáváme čerstvé houby a nově I tinktury z hub.

Symbols je restaurace, kde se pojí fine dining se street foodem. Zakládají si na čerstvosti, sezónnosti a lokálnosti surovin, kde si v kuchyni i za barem všechny složky připravují od píky sami.

Člen našeho týmu Marek pracuje v Symbols s houbami i za barem a pracuje na unikátních funkčních drincích, do kterých zapracovává adaptogeny a tinktury z hub.

Spolupracujeme s výrobci lokálních výrobků na Slovensku a v Čechách a společně chceme přinést na trh zdravé a chutné výrobky, které obsahují houby a mohou tak člověku poskytnout živiny a zdraví prospěšné látky.

%s ...
%s
%image %title %code %s